Semnătură Electronică la Distanță

Semnătura Electronică la Distanță este cel mai modern tip de semnătură: nu ai nevoie de un Smartcard sau Token, ți se se va trimite un cod OTP de fiecare dată când vrei să semnezi. Poți primi OTP-uri prin SMS sau prin aplicația Namirial OTP, direct pe smartphone-ul tău.
Semnătura la Distanța are valoare legală deplină și este recunoscută la nivelul întregii Uniuni Europene.

 


 

Semnătura la Distanță nu poate fi folosită in relația cu ANAF.
Dacă ai nevoie de o semnatură pentru ANAF, te rugăm sa accesezi secțiunea SEMNĂTURĂ PE TOKEN

Preț : De la: 149,00 lei +TVA

Cantitate:
SKU: NAMRO_001 Categorii: ,

Semnătura Electronică la Distanță este un tip de semnătură care nu necesită utilizarea de smart carduri sau hardware dedicat, deoarece se bazează pe coduri OTP. Codul OTP este o parolă temporară care expiră la câteva secunde după generare, eliminând astfel riscurile legate de utilizarea parolelor statice.

Semnătura la Distanță garantează niveluri foarte ridicate de securitate și disponibilitate a serviciilor, asigurate de echipamente HSM (Hardware Security Module) folosite de Namirial Certification Authority.
Serviciul Namirial de Semnătură la Distanță are o durată de 12 sau 36 de luni și poate fi utilizat pe computere, smartphone-uri și tablete.
Pentru a semna un document digital cu Semnatura Electronică la Distanță este suficient să:

Ai conexiune la Internet
Ai instalat software-ul Firmacerta pentru Windows/Mac sau aplicația mobilă pentru IOS/ANDROID în cazul în care folosești o tabletă sau un smartphone
Ai un cont de Semnături la Distanță
Primești un OTP (One Time Password), prin SMS pe telefonul tău mobil, sau generat prin intermediul aplicației Namirial OTP (versiunea IOS / ANDROID).