Sigiliu Electronic Calificat

Sigiliu Electronic Calificat este un instrument de semnare pentru persoanele juridice care atesta valoarea legala a unui document, garantand autenticitatea și intregritatea acestuia.

Folosind sigiliu electronic, o persoana juridica se poate asigura ca documente pe care le emite nu vor fi modificate/falsificate dupa semnare.

Sigiliu electronic calificat este recunoscut, conform regulamentului eIDAS, in toate statele membre UE si poate fi folosit, de exemplu, la semnarea:

  • Facturilor si notificarilor oficiale;
  • Certificarilor si legalizarilor
  • Ofertelor sau altor documente electronice

Preț : De la: 450,00 lei +TVA

Cantitate:
SKU: NAMRO_006 Categorii: ,

Sigiliu Electronic Calificat este un instrument de semnare pentru persoanele juridice care atestă valoarea legală a unui document, garantand autenticitatea și intregritatea acestuia. Acest tip de semnatură poate fi utilizată atat de companiile din sectorul privat cat si de către institutiile publice.

Folosind Sigiliu Electronic Calificat, persoanele juridice sunt protejate impotriva riscului ca un document emis de acestea sa fie falsificat sau modificat.

Sigiliu electronic calificat este recunoscut, conform regulamentului European eIDAS, in toate statele membre UE si poate fi folosit, de exemplu, la semnarea:

  • Facturilor si notificărilor/informărilor oficiale;
  • Adeverintețor;
  • Certificărilor si legalizărilor
  • Ofertelor sau altor documente electronice

La ce folosește

De ce este util Sigiliu Electronic Calificat la Distanță

Sigiliu Electronic Calificat permite semnarea documentelor digitale emise de o persoană juridică pentru a asigura integritatea si autenticitaea acestora.

Sigiliu Electronic Calificat la Distanță este un instrument de semnare foarte ușor de folosit

Aplicarea sigiliului pe un document electronic, folosind solutiile Namirial, se face in mod automat nefiind nevoie sa folosesti un dispozitiv special sau sa introduci coduri de autorizare.

Sigiliu Electronic Calificat, emis de o autoritate de certificare dintr-un stat membru UE, are valoare legală deplină și este recunoscut la nivelul întregii Uniuni Europene.

Il poți folosi pentru a semna orice tip de document electronic emis de compania ta, fie ca vorbim de o factură, o notificare oficială, o ofertă sau orice alt document care necesită asumare din partea companiei.

In temeiul legii 208 din 21 iulie 2021, sigiliu electronic calificat poate fi folosit de către angajator si pentru semnarea tuturor înscrisurilor/documentelor din domeniul relațiilor de muncă rezultate la încheierea contractului individual de muncă, pe parcursul executării acestuia sau la încetarea contractului individual de muncă.